[ Home ]  
   
 

Het baikalmeer
DeMotorKaravaan
DE LANGSTE WEG
DE REISGENOTEN 2008

Reisgenoten 2008
Reisgenoten 2010


Meer Info

Dagboek 2008
Dagboek 2010
  Pim Verhage
Pim Verhage uit Rotterdam doet niets liever dan motorrijden. Hij reed in 2005 op zijn Aprillia Pegaso mee naar Japan en deed Rusland aan op de Stalingrad-reis en de Tsarenrit. Hij heeft sinds kort een Suzuki V-Strom.
   

Piet Stolk
Piet Stolk zwierf al de hele wereld over. Hij heeft een bomenplantage in Thailand. In 2005 reisde Piet ook mee naar Japan. Het deel dat we toen op de trein gingen wil hij nu rijden. Ook zal hij in Vladivostok de MotorKaravaan verlaten en over land terug naar Europa rijden en is vertrokken op een Transalp.

 
Rob Goud
Rob Goud liep al jaren met het idee om rond de wereld te rijden, door Rusland naar Magadan en dan door naar Alaska. Hij is op zijn oude BMW R80GS vertrokken en zal in Vladivostok besluiten wat hij gaat doen.
 
Nico Baars
Nico Baars uit Budel Schoot was ook al tweemaal in Rusland met de motor en dat smaakte naar meer. Hij heeft zijn FJR1300 thuisgelaten en een XT600E voor de reis klaargemaakt
 
Co van Loenen
Co van Loenen uit Leusden reed ook al met de motor naar Rusland op de Stalingrad-reis, waarop hij Marlies leerde kennen...
 
Marlies Huttinga
Marlies reed op haar TDM zowel de Tsarenrit als de Stalingrad-reis mee en ondervond niet alleen dat reizen met de motor leuk was, maar ook dat ze Co wel zag zitten. Ze ruilde haar TDM voor een Diversion 600 omdat lichter op deze reis zeer zeker makkelijker betekent.
 
Rob de Jong
Rob had heel erg graag een nieuwe Tenere meegehad op deze reis, maar dat denken er nog veel meer en dus kon Yamaha niets meer missen. De XT660 PD is natuurlijk gewoon net zo goed.
 

 

 
 
           
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer