[ Home ]  
   
 
De MotorKaravaan
NEPAL OVERLAND
DE REISGENOTEN
Route

Reisgenoten

Dagboek
  Erwin
Even me snel voor stellen. Ben Erwin en kom uit Lichtenvoorde - Gelderland/de Achterhoek.
Ben vrijgezel en werk in de olie/gas industrie in de boring. Boor "kromme gaten" en zoals wij zeggen en ben dus Directional Driller van beroep.
Mijn hobby's: Motor rijden (natuurlijk), auto tuning, mijn werk (zie het nog steeds als een soort tijdverdrijf), reizen, uitgaan.
Ga het gehele stukkie even rijden dus NL-Nepal en dan van Pakistan naar China. Rij een BWM R1200GS Adventure. Heb er veel zin.


   

 

John
John is niet zo'n internetgebruiker, vandaar dat wij hier iets schrijven. John is cameraman en heeft jarenlang met filmploegen de wereld over gezworven, maar dat is toch anders dan het met de motor te doen of met de Unimog, die hij aan het verbouwen is.
Het spreekt vanzelf dat John graag fotografeert. Hij is samen met Jan al een paar dagen eerder vertrokken, op zijn BMW. John zal ook van Pakistan meerijden naar China.
.

 Leentje
Zo’n 20 jaar geleden heb ik voor het eerste motor gereden in het zonnige Californië, heb ik ondertussen samen met Theo zowat alle uithoeken van Europa verkend op de motor. Maar eerdere reizen naar Azië zijn altijd blijven hangen. Ook droomde ik ervan om ooit een echt verre motorreis te maken. Toen de route van de MotorKaravaan 2010 op de site verscheen was ik onmiddellijk verkocht. Vooral Iran en Pakistan trokken me. Nu wilden we vanuit Kathamndu verder, maar misschien is de Karakoram nog wel mooier! Ik ben er klaar voor!

 
Theo
Theo is de partner van Leen, een ervaren motorrijder uit Lichtenvoorde. Hij twijfelde geen moment toen hij in 2009 over de reis naar Nepal hoorde, mede om ook iets van het oude Perzië te zien. Lange tijd reed hij op een Harley, na een reis door Turkije in 2007 heeft hij toch maar besloten om een BMW GS1200 Adventure voor de grotere reizen te nemen.
Om naar China te rijden was altijd al een droom van me en de Karakoram lijkt me echt heel bijzonder. Laten we het doen nu het nog kan!

 
Dafne
Ik mag mee om alles onderweg te organiseren. De Karakoram te rijden is al een droom van Rob en mij sinds we de eerste keer in Pakistan waren in 1999. Ik moet nog wennen aan de gedachte dat ik er nu dan zonder hem heen ga, zeker ook omdat Rob zo hard aan de voorbereiding gewerkt heeft, want het is een verschrikkelijk karwei geweest.
Maar: We gaan wel weer China over land naar binnen... Voor de tweede keer al (in 2009 ook). En dat kunnen er niet zo heel veel zeggen!
 

 

 
 
           
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer