1111

 

 

 

 

       
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer

 

Leveringsvoorwaarden Over het IJS Multi-Media-Show

Algemeen
De Over het IJS Multi-Media-Show is een middag/avondvullend programma bestaande uit een computerpresentatie aangevuld met muziek. Wij, Rob en Dafne de Jong, vertellen daarbij over onze belevenissen op en om het Siberische IJS, rekening houdend met de interesses van het publiek, mits deze bij de inhoud van de voorstelling aansluiten.
Er zal, indien mogelijk, een display verzorgd worden van de motoren en uitrusting. We behouden ons het recht voor ter plekke te besluiten al dan niet tussendoor en/of na afloop van de presentatie vragen te beantwoorden met het doel de kwaliteit van de avond te waarborgen door te voorkomen dat oninteressante en/of niet ter zaken doende vragen gesteld worden en/of er ongewenste discussies ontstaan.
Er zullen enkele memorabilia ter aandenken aangeboden worden en we houden ons het recht voor reizen van Ride-on MotorTours onder de aandacht te brengen.

Duur van de presentatie
De presentatie duurt ca. 2 uur; mogelijk langer afhankelijk van sfeer. Het is mogelijk een pauze in te lassen.

Tarieven
De tarieven zijn gebaseerd op de aanrijdafstand van onze standplaats (=Zeddam) naar de lokatie van de presentatie, vermeerderd met 10% van de entreegelden, wanneer deze geheven worden. De tarieven zijn exclusief 9% BTW (geldt niet voor BelgiŽ).

Tarieven afhankelijk van de aanrijdafstand
€ 225,- < 50km
€ 250,- > 50km en < 100km
€ 275,- > 100km en < 150km
€ 300,- > 150km en < 200km
€ 325,- > 200km en < 250km
> 250km Offertes op aanvraag

Het aantal kilometers wordt berekend aan de hand van een routeplanner, waarbij uitgegaan wordt van de snelst of optimale routemogelijkheid. Wanneer de afstand meer dan 150km is en de presentatie 's-avonds zal zijn dient de mogelijkheid tot overnachting (incl. ontbijt) nabij de locatie van de presentatie geboden te worden.

Hoe kunt u boeken
Wij zijn het makkelijkst via e-mail bereikbaar

Betaling
Betaling kan contant of per bank, terplekke of achteraf. Er wordt een factuur gemaakt.

Verdere voorwaarden
Indien aanwezig of leverbaar op de locatie, zouden we graag van faciliteiten als een diascherm en beamer gebruikmaken. Wanneer die niet aanwezig zijn verzorgen wij deze zelf. De extra kosten hiervoor worden in rekening gebracht. Voor ons diascherm (2x2meter) is in dat geval een ophangpunt nodig (stevige haak of balk). Computerapparatuur en muziekinstallatie wordt ook verzorgd.

Opbouw
We zullen, tenzij anders afgesproken, 2 tot 1,5 uur voor aanvang van de show op de locatie aanwezig zijn voor de voorbereiding van de presentatie. De uitnodigende partij dient ervoor te zorgen dat wij naar binnen kunnen. Tevens stellen we voor avondprogramma's als voorwaarde dat er voor een maaltijd gezorgd wordt voorafgaande aan de show; voor middagprogramma's kan dat afhankelijk van de tijd ook lunch betreffen. We nemen aan dat tijdens de show voor water en enige drank-consumpties gezorgd wordt.

Tot slot
Tegen een meerprijs van Ä 50,- verzorgen wij voor de bezoekers (max 50) een toastje met (imitatie) Kaviaar en een klein glaasje wodka, om de avond en de voorstelling nog meer kleur te geven.

Annuleringsvoorwaarden
Indien de voorstelling door oorzaken als ziekte of andere oorzaken die onze komst onmogelijk maken niet door kan gaan zal restitutie van betaling plaatsvinden of een nieuwe datum voor de diashow gekozen worden, echter voor enige gemaakte kosten voor promotie etc. en derving van inkomsten door de inhurende organisatie en/of derden aanvaarden wij, Rob en Dafne de Jong, geen enkele aansprakelijkheid. Restitutie van betaling zal ook plaatsvinden wanneer de voorstelling door de inhurende organisatie om redenen als natuurrampen en aantoonbare overmacht tijdig - ten minste 48 uur voor aanvang van de voorstelling - wordt geannuleerd. Indien dit niet tijdig; binnen 48 uur (inclusief) tot 6 uur voor de voorstelling gebeurt worden annuleringskosten t.w.v. 50% van het factuurbedrag in rekening gebracht. Indien de voorstelling door oorzaken betrekking hebbende op de inhurende organisatie, de locatie of het ontbreken of niet functioneren van afgesproken faciliteiten niet door kan gaan worden annuleringskosten in rekening gebracht die overeenkomen met het volledige factuurbedrag.

Terug