Help Rob & Dafne Over het IJs!

In de voorbereidingen en de samenstelling van hun uitrusting hebben Rob en Dafne veel steun gevonden bij bedrijven en particulieren, vrienden en familie. Financieel trekken ze de kar echter voor het overgrote gedeelte zelf, namelijk door de verkoop van hun artikelen in tijdschriften in binnen en buitenland (als nu die laptop het maar blijft doen...), de geplande diashow en (hopelijk) de publicatie van een boek na afloop. Of ze het hiermee gaan halen is nog de vraag en zoiets belangrijks als een calamiteiten potje hopen ze dan ook niet nodig te hebben.

Click for large image! Vandaar het idee een supporters-club op te richten. Iedereen die minimaal 50 Euro doneert wordt officieel supporter en krijgt het speciale door Henk Akker ontworpen en door Maxx-Events.nl gesponsorde Over het IJS supporters T-shirt cadeau. Tevens is er voor iedere supporter een vrijkaartje voor twee personen voor een van de diashows na afloop. Als supporter wordt het nog veel spannender om met Rob en Dafne deze avontuurlijke reis mee te beleven. Supporters zijn voor Rob en Dafne dus heel belangrijk. "Als het even kan organiseren we na terugkomst een OverhetIJS-feestje," kreeg supporter van het eerste uur Diederick de Vries van Moto-Art te horen.

Hoe wordt je supporter:
Maak 50 euro (mag ook meer zijn hoor) over naar Postbank rekening 9674009 t.n.v. Ride-on Supporters Fonds te Hengelo Gld. Vermeld op de overschrijving dat het om een donatie gaat en zet ook je eigen naam nog eens bij de mededelingen. Mail tegerlijkertijd naar onderstaand mailadres je naam en adres gegevens. Zodra je donatie binnen is krijg je het T-shirt (alleen nog XXL) en de vrijkaart toegestuurd.

 Rob en Dafne de Jong: ride.on@hccnet.nl
  


OneStat