[ Home ]  
   
 
LAKE BAIKAL TOUR
MEER INFO

Reisgenoten 2009
Reisgenoten 2010


Meer Info

Dagboek 2008
Dagboek 2010

Wie kan er mee?
Deze reis is alleen geschikt voor ervaren motorrijders en -reizigers, die zowel mentaal als fysiek in goede conditie zijn.
32 dagen op een vrij strak schema reizen vergen
veel van lichaam en geest.

Keuze motorfiets

Vrijwel alle typen motoren zijn geschikt voor deze reis, zolang ook deze in uitstekende conditie verkeren. Motoren met volle kuipen en weinig grondspeling en motoren die veel onderhoud nodig hebben zijn minder geschikt.


Bijeenkomsten
Ben je geïnteresseerd stuur ons dan een
e-mailtje en kom naar de eerstvolgende bijeenkomst
voor meer informatie en de mogelijkheid in te schrijven.


De routeplanning
Het is de langste weg in het grootste land ter wereld. We reden hem al 4 maal, maar slechts één keer helemaal, want een stuk van ca. 2500km langs de Chinese grens in het verre Oosten van Rusland was tot voor kort onbegaanbaar; de weg was niet bestand tegen het vele (smelt)water en bruggen over de vele rivieren waren niet klaar. Dat is sinds 2008 wel het geval.

De Reis
De reis zal meer zijn dan het afleggen van de afstand. St. Petersburg en Moskou zijn zeer indrukwekkende steden met wereldse allure. Daar vandaan gaat het langs klinkende namen als Yekatarinaburg, Omsk (eens een verboden stad), Novosibirsk, Irkutsk...
Maak het mee, zie hoe Rusland verandert, want je komt een groot deel van de geschiedenis onderweg tegen.


 


Wijzigingen voorbehouden
Zoals dat hoort op zo'n lange reis stellen we onze reisdoelen samen, leggen een rode draad over de wereldbol, maar willen geen slaaf van de plannen worden.
Hoe verder we naar het Oosten komen, hoe minder wegen en mogelijkheden er zijn. Maar toch, je weet het nooit en vaak is het onbekende de welkome factor op reis.


 
           
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer