[ Home ]  
   
 
WEST
AUSTRALIE
Programma

Meer Info

Inschrijfformulier

Fotoboek

23 dagen
Data NNB
Prijs NNB


Ontdek de wondere wereld van West Australie
Met de start in Perth (WA) reis je met je gehuurde motor allereerst naar het woestijnlandschap vol 'Pinnacles' en dan door een gebied vol exotische bloemen en planten naar het Kalbarri NP met cliffs en gorges. Verder gaat het naar het Ningaloo Reef, waar gesnorkeld kan worden. Daarna wacht de Outback op je en in het bijzonder het spectaculaire Karjini NP met vele gorges, waarvan één zo smal dat je beide rotswanden wel eens tegelijk aan kan raken.

Langs de noordelijke kust richting Broome kunnen we een stuk over het strand rijden om daarna vanaf Derby onverhard over de Gibb River Road in de Kimberley regio te rijden met rivierdoorwadingen en overnachtingen bij roadhouses/stations.
Voordat we in Darwin (NT) eindigen, komen we nog langs Lake Argyle en het Kakadu NP.

Wil je eerder starten om individueel een extra ronde in het zuiden van West Australië te maken langs Wave Rock, de Stirling Range, the southern Forests, Margaret River en/of de eindeloze kuststreek in het zuiden die bekend staat om de zgn. spectaculaire blow-holes, dan kan dat als we de motor voor jou al op een eerdere datum kunnen huren, maar de huur van een 4x4 of camper bestaat ook tot de mogelijkheden. Je kan dat zelf organiseren.

Deze reis wordt begeleid per 4x4 auto.

 


Met huurmotor
Het is voor deze reis het beste en voordeligste een motor te huren.

Tegen speciale prijs*:
- 1250 GS | 3 stuks
- 1200 GS | 1 stuk
- F750 GS | 2 stuks

*Wees er snel bij om deze te reserveren. De eerste zijn al geboekt
Klik hier voor meer informatie en andere motoren/opties.
 

Wilde bloemen
Ondanks dat er veel zand en woestijn is in West Australie, bloeien ook daar vele planten en bomen in het voorjaar.Veel daarvan zijn in Europa onbekende soorten. Er valt dus heel wat te ontdekken.


Aparte fauna
Ook wat de dierenwereld in Australie is heel veel anders. Aan de noordkust ten westen van Broom en ook bij het Ningaloo Reef zagen we zeeschildpadden en in het zuiden van West Australie pijlstaart roggen tot vlak onder het strand zwemmen. De Kimberleys zijn het leefgebied van verschillende soorten krokodillen. Natuurlijk komen we de nodige kangaroes tegen.
Ook de vogelwereld is anders dan we in Europa gewend zijn.Voor de avontuurlijke motorrijder
De reis door West Australie is er vooral voor de allroad rijder en deze tour is speciaal uitgezet voor rijders die gewend zijn met wat zwaardere allroad machines op reis te zijn.
Daar waar gewenst kan in overleg individueel en zonder begeleiding voor optionele routes gekozen worden. Het is echter niet altijd mogelijk om verhard te blijven rijden. Met het routeboek en de wegenkaart zijn alle bestemmingen te vinden. Het traject over de Gibb River Road wordt in een groep met de volgauto achteraan gereden. Tijdens onverharde passages is bagagetransport mogelijk.

 
         
Ontwerp:

(c) Copyright 2004 by Studio R&D
Alle auteurs- en beeldrechten zijn voorbehouden en
mogen niet zonder schriftelijke toestemming voor welk doeleinde dan ook gebruikt worden
Zie ook de disclaimer

 
Tracker